ΠΑΦΟΣ FC ΣΕ ΑΠΟΕΛ: «Δεν είχατε την ευθιξία να καταδικάσετε δολοφονικές επιθέσεις…»

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 14473
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

ΠΑΦΟΣ FC ΣΕ ΑΠΟΕΛ: «Δεν είχατε την ευθιξία να καταδικάσετε δολοφονικές επιθέσεις…»

Δημοσίευση από Harris »

Εικόνα

Απάντηση από την Πάφο στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για το ρατσιστικό επεισόδιο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της Πάφου:

"Σοκαριστήκαμε κι εμείς ως ΠΑΦΟΣ FC που αντί απλά να καταδικάσει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ (κάτι που τουλάχιστον χθες προσπάθησε να κάνει) τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον όχι μόνο του Jason Puncheon αλλα και άλλων παικτών της ομάδας μας, ξαφνικά τις αμφισβητεί και μας παραπέμπει και στο παρελθόν του ποδοσφαιριστή... Θέλετε να μας πείτε πως το παρελθόν του κάθε παίκτη δίνει το δικαίωμα σε δεκάδες άμυαλους, χωρίς ήθος οπαδούς να δυσφημίζουν μια ολόκληρη χώρα; Ειλικρινά μας κάνει εντύπωση.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, εδώ και δυο εβδομάδες δεν είχατε την ευθιξία να καταδικάσετε δολοφονικές επιθέσεις σε παιδιά 17-18 ετών απο τους ίδιους σας τους οπαδούς, θα καταδικάσετε μια μικρή ασήμαντη για εσάς ρατσιστική επίθεση;

Εμάς δε μας απασχολούν οι διαφορές σας με την οποιαδήποτε άλλη ομάδα, κοιτάμε την οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και θα προστατεύουμε με κάθε τρόπο τα μέλη της φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κι επειδή προβλέπουμε μια ακόμα προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων αυτών όπως και αυτών στα Κούκλια απο πολλούς φορείς και την Ομοσπονδία, η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει αρκετό υλικό έτσι ώστε να αποταθεί στα υψηλότερα στρώματα της UEFA".
Απάντηση