Χάρης Θεοχάρους "Πρέπει να πάρουμε νίκες και βαθμούς"

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 12070
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Χάρης Θεοχάρους "Πρέπει να πάρουμε νίκες και βαθμούς"

Δημοσίευση από Harris »

Δεν τα κατάφερε η Πάφος και απώλεσε βαθμούς στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο πλαίσιο αυτό ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «ήταν παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε, όπως και κάθε παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε όμως για κάποιες συγκυρίες. Είναι η αστοχία, η ατυχία και πολλά ακόμη. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να βελτιωθούμε και να παίρνουμε νίκες, γιατί με ισοπαλίες δεν γίνεται».

Για τα λάθη που έγιναν για να έρθει το τέρμα: «Η Πάφος έδειξε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της και στο αγωνιστικό και σε όλα τα θέματα. Θέλω να πω όμως πως η διοίκηση της ομάδας είχε αποφασίσει να κρατήσει επίπεδο για τη διαιτησία. Όλα καλά και ωραία αυτό το ΣΚ. Ούτε βιντεάκια, ούτε κάτι άλλο. Φαίνεται πως η πίεση που μπαίνει καρποφορεί. Είπαμε θέλουμε να κρατήσουμε μια διαφορετική στάση και οι οπαδοί μας επίσης θεωρούν πως δεν προστατεύουμε την ομάδα».

Για το αν η διαιτησία παίζει ρόλο για τα αποτελέσματα: «Είναι η αστοχία, η ατυχία και πολλοί άλλοι παράγοντες. Κάθε εβδομάδα βλέπουμε μικρά σποτάκια να μας λεν για το VAR, για αποφάσεις λανθασμένες κλπ κλπ. Αν το κάνουμε αυτό εμείς θα έχουμε ολόκληρη ταινία. Θα παρακαλέσω όλους να σταματήσουν να μιλούν συνέχεια για τις διαιτησίες και να δουν και το καλό του αθλήματος»

Για τα αποτελέσματα της ομάδας και πως τα κρίνουν: «Δεν μπορώ να πω πως τα αποτελέσματα μας είναι καταστροφικά. Με τις ισοπαλίες δεν κόβεις δρόμο. Είναι ένα θέμα. Πρέπει να πάρουμε νίκες και βαθμούς. Δεν θέλουμε να βρεθούμε σε δύσκολη θέση και να τρέχουμε».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως φέτος δεν υπάρχουν δύσκολοι και εύκολοι αντίπαλοι. Περιμένουμε το ιατρικό δελτίο για τους παίκτες μας. Είχαμε αρκετές ατυχίες και περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους παίκτες που έχουν προβλήματα».

Για τον Αΐλτον: «Ο Αΐλτον ήρθε πιο αργά απ’ την υπόλοιπη ομάδα. Έκανε ειδικό πρόγραμμα για κάποια μικρά προβλήματα που είχε. Είναι στο τελικό στάδιο».
Απάντηση