Παλιούρας: «Αξίζαμε τουλάχιστον 2 ή 4 περισσότερους βαθμούς»

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 11783
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Παλιούρας: «Αξίζαμε τουλάχιστον 2 ή 4 περισσότερους βαθμούς»

Δημοσίευση από Harris »

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό βρίσκονται όλοι στην Πάφο, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς τους 4 ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν με τις Εθνικές του:

«Αναμένουμε τα δυο παιδιά που ήταν στην Ελπίδων και οι οποίοι επιστρέφουν άμεσα γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι. Περιμένουμε επίσης μέχρι την Πέμπτη τον Βαλακάρι και τον Σεμέδο».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Φέτος η κάθε ομάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από κάθε άλλη. Είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει φέτος. Από εκεί και πέρα όμως παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Είμαστε συνεχώς στην περιοχή του αντιπάλου αλλά δεν έχουμε το τέρμα που είναι και η ουσία. Είμαστε αισιόδοξοι και δεν αγχωνόμαστε καθώς δημιουργούμε και θα έρθουν τέρματα».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα θα μπορούσε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς:

«Στο ποδόσφαιρο ότι δίνεις παίρνεις αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Είτε δυο, είτε τέσσερις αξίζαμε. Είναι βέβαια αυτό που είπα για τα τέρματα».

Για την δυστοκία που παρουσιάζεται:

«Περιμένουμε τους βαθμούς γιατί εκεί είναι η ουσία και αυτό θα συμβεί μόνο αν πετύχεις το τέρμα. Με τη δουλειά που γίνεται δεν ανησυχούμε μιας και θα βελτιωθούμε».

Για τον κόσμο:

«Περιμένουμε αρκετό κόσμο. Είναι αρκετά εκδηλωτικοί και μας βοηθά. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στα 5 ευρώ το εισιτήριο. Το σημαντικό είναι πως είχαμε νεολαία και είναι αυτό το μεγάλο στοίχημα. Να έχουμε δηλαδή τη νέα γενιά δίπλα μας».

Για τους διαιτητές και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη:

«Δεν υπάρχει κάτι. Είχαμε πει τότε ότι η θέση μας είναι να έρθουν ξένοι διαιτητές και δίπλα τους να μάθουν νέοι για να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά διαιτητών».

https://www.24sports.com.cy/gr/sports/p ... s-bathmoys
Απάντηση