Η Πάφος fc και τα στημένα…

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 9068
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Η Πάφος fc και τα στημένα…

Δημοσίευση από Harris » Πέμ Ιαν 16, 2020 12:09 pm

Μέχρι και την Πάφος fc με τους εκατομμυριούχους ιδιοκτήτες της εμπλέκουν στα παιχνίδια με υψηλή στοιχηματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν, στον αγώνα κυπέλλου Αγία Νάπα – Πάφος fc που διεξήχθη στις 27 Νοεμβρίου και στον οποίο η παφιακή ομάδα κέρδισε με 3-0, υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ στην επανάληψη, η Πάφος πέτυχε τρία τέρματα, δύο με πέναλτι από τον Άνταμ Νέμετς, και ένα του Άλεξ Κωνσταντίνου.

Τώρα, το πώς και ποιοι το έστησαν είναι άλλη υπόθεση. Κανείς δεν ξέρει, ούτε θα μάθουμε ποτέ. Ούτε ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές και ποιοι οι κομπάρσοι. Ούτε καν πόσα πήραν για να δούμε εάν άξιζε τουλάχιστον όλη αυτή η ιστορία!

Πάντως, όπως έχει παρατηρηθεί, οι πρωταγωνιστές των στημένων είναι συνήθως μικρές ομάδες που έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Μπορεί για παράδειγμα, τα έσοδα από αυτές τις παράνομες ενέργειες να είναι για καλό σκοπό!

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι στη φωτιά και να πούμε ότι αυτοί το έστησαν. Τα στοιχεία είναι ήδη στην αστυνομία, η οποία οφείλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο… Πράγμα που ίσως να μην έχει γίνει ποτέ στα χρονικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

http://www.sentra24.com

Απάντηση