Η ΚΟΠ πρέπει να στηρίξει την Πάφος fc

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 6025
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Η ΚΟΠ πρέπει να στηρίξει την Πάφος fc

Δημοσίευση από Harris » Τετ Φεβ 13, 2019 5:13 am

Το οικοδόμημα που λέγεται Πάφος fc πρέπει να προσεχθεί σαν κόρη οφθαλμού από την ΚΟΠ για πολλούς και διάφορους λόγους.

Καταρχάς, τα όσα ανέφερε ο Ρόμαν Ντουμπόφ στην πρόσφατη συνέντευξή του ότι κανείς από την Ομοσπονδία δεν τον προσέγγισε για το αν χρειάζεται κάποια βοήθεια, πρέπει να μας προβληματίσει πολύ σοβαρά.

Θέλει η ΚΟΠ επενδυτές στον χώρο του ποδοσφαίρου ή όχι; θέλει η ΚΟΠ μια δυνατή Πάφο στο πρωτάθλημα ή όχι; Θέλει η ΚΟΠ να διατηρήσει το αξιοπρεπές πρωτάθλημα ή θα αφήσει την ομάδα έρμαιο του παρασκηνίου; Ερωτήματα πολλά που δυστυχώς δεν φαίνεται να απαντώνται στο παρών στάδιο τουλάχιστον από τους αρμοδίους.

Η Πάφος, λοιπόν, με την παρουσία της δίνει νέα νότα στο γερασμένο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η έλευση των επενδυτών μπορεί να χαρακτηρισθεί ως θετικό στοιχείο από την ομοσπονδία, όχι όμως από τις ανταγωνιστικές ομάδες. Για να σώσουν το τομάρι τους, είναι ικανές να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Από τη στιγμή που η Πάφος υπερτερεί σε όλους τους τομείς, τους ανησυχεί ιδιαίτερα.

Άρα, όσο δεν μπορούν να νικήσουν την ομάδα στο γήπεδο, θα προσπαθήσουν με άλλους τρόπους. Είναι εδώ που πρέπει να παρέμβει η ΚΟΠ. Θέλει την ομάδα μιας ολόκληρης επαρχίας να συμμετέχει στα μεγάλα σαλόνια, ή προτιμά μια ομάδα ενός χωριού με 10 και 20 φιλάθλους; Εάν συμβεί το δεύτερο, τότε το κυπριακό ποδόσφαιρο αντί για άλμα προς τα μπρος, θα γίνει ένας χώρος βρωμιάς και δυσοσμίας.

http://www.sentra24.com/%ce%b7-%ce%ba%c ... %cf%82-fc/

Απάντηση