Άλλοι «σφυρίζουν κλέφτικα» και άλλους μαυρίζει η ψυχή τους….

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 8183
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Άλλοι «σφυρίζουν κλέφτικα» και άλλους μαυρίζει η ψυχή τους….

Δημοσίευση από Harris » Δευ Δεκ 02, 2019 5:58 pm

Άλλοι «σφυρίζουν κλέφτικα» και άλλους μαυρίζει η ψυχή τους….

Μπορεί για ακόμη μια σεζόν να ξεκινήσαμε με όνειρα που έφθαναν μέχρι και έξοδο στην Ευρώπη, όμως και πάλι είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε το ίδιο ανέκδοτο και τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη που κατάντησαν την ομάδα μας σ’ αυτό το χάλι..

Και όταν λέω λάθη, δεν λέω γι’ αυτά των παικτών ή των προπονητών.. Αυτοί είναι άλλωστε ο τελευταίος τροχός της άμαξας… Μιλώ ξεκάθαρα για την διοίκηση των Ρώσων, οι οποίοι με την αδιαφορία τους, με τις προχειρότητες τους και κυρίως με την αργοπορία στην λήψη αποφάσεων, έκαναν τον κόσμο που αγαπά πραγματικά αυτή την ομάδα να αγανακτήσει.

Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως ο κόσμος ξύπνησε (αν και αργά) και πλέον μπορεί να δει κατάματα την αλήθεια. Κανένας Ρώσος δεν μας αγάπησε ξαφνικά και ήρθε να μας χαρίσει απλόχερα χαρά. Αντιθέτως τα συμφέροντα είναι πολλά και τα χρήματα ακόμα περισσότερα.

ΥΓ: Παρατηρούμε ότι πολλοί πιστοί φίλοι της ομάδας μας δηλώνουν ΑΠΟΧΗ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. Όχι για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για το ΗΘΙΚΟ.

ΥΓ1: Δυστυχώς αυτός ο ξεπεσμός αξιών που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ομάδα μας δεν μας αντιπροσωπεύει… Κύριοι μας κάνατε να αηδιάσουμε αυτό που λατρεύαμε για χρόνια… Κρίμα για τον Ευαγόρα που έχετε στο στήθος.. Δεν του αξίζει...

ΥΓ2: Ο «κύριος» με τον αριθμό 13 να μην διανοηθεί να ξαναβάλει την φανέλα με τον Ευαγόρα στο στήθος … Μετά το χθεσινό… ΤΕΛΕΙΩΣΕ για εμάς!

ΤΖΟΕΛ
Azzuri-5-

Απάντηση