Ικανοποιημένη, όχι παρασυρμένη

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 7688
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Ικανοποιημένη, όχι παρασυρμένη

Δημοσίευση από Harris » Τετ Οκτ 09, 2019 11:47 am

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη επί της Ομόνοιας ήταν δείγμα των δυνατοτήτων της Πάφος FC. Η ικανοποίηση παραμένει στα πιο ψηλά επίπεδα, όμως δεν παρασύρει κανέναν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς αρχίζει να πείθει πως με παρόμοια δυναμική, όπως αυτή που μας έδειξε το περασμένο Σάββατο, μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους της. Μετά από ένα μήνα και αφού η παφιακή ομάδα, δέχθηκε αρκετά χαστούκια, οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται βελτιωμένοι και ουσιαστικοί.

Η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, ήταν κάτι σαν ψυχολογική ένεση. Έχασε τα τρία προηγούμενα παιχνίδια και κάποιοι που βιάστηκαν, είχαν αρχίσει να μουρμουρούν και να την ξεγράφουν. Το παραδέχθηκε και ο Ζέλικο Κόπιτς, πως οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες, όμως όλα είναι καλύτερα τώρα.

Ο Κροάτης μπορεί να δουλέψει με ηρεμία στη συνέχεια, που δεν περιλαμβάνει και το πιο εύκολο πρόγραμμα. Η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ολυμπιακό (εκτός), τον Εθνικό (εντός), την ΑΕΛ (εκτός) και την Ένωση (εντός). Θα χρειαστεί ανάλογη συνέχεια για να μην πάει στα σκουπίδια η νίκη επί της Ομόνοιας.

Δεν αποκλείεται με την επιστροφή στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος να είναι καλύτερα και ο Μπεριγκό, ο οποίος στάθηκε άτυχος. Αργούν όμως ακόμη οι Ιμπραχίμ (έτσι κι αλλιώς διαγράφηκε από τον κατάλογο Α μετά τον τραυματισμό του) και ο Βαρέλα. Με τις εμφανίσεις όμως των άλλων η ομάδα της Πάφου έχει στείλει ενθαρρυντικά μηνύματα, πως διαθέτει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό.

Απάντηση