Μελαΐσης: «Άλλο παρανομία και άλλο επινόηση»(Ηχητικό)

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 5804
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Μελαΐσης: «Άλλο παρανομία και άλλο επινόηση»(Ηχητικό)

Δημοσίευση από Harris » Παρ Ιαν 11, 2019 5:27 am

Ακούστε τον εδώ:

https://audiomack.com/song/spor-fm-95/melaisis-3

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πέτρος Μελαϊσης, μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου τόσο για τη σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου όσο και για τα θέματα της ομάδας γενικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μελαΐσης: «Μεγάλη μέρα δεν είναι. Όλο το διάστημα είμασταν ταπεινοί, χωρίς να απαντήσουμε στα όσα γίνονται, μας λυπεί που πρέπει να δικαιολογούμαι τα αδικαιολόγητα. Είπε κανείς πως η Πάφος δεν σέβεται τους κανονισμούς; Άλλο παρανομία και άλλο επινόηση. Αυτοί που λένε για -6 γνωρίζουν την έκβαση της δικαστικής απόφασης; Οι κανόνες είναι κανόνες, όμως το να επινοούμε καταγγελίες δεν είναι ηθικό. Έχω εμπιστοσύνη στην ΚΟΠ, όλα αυτά θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος. Αν θέλουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο στα γήπεδα, είναι το ένα θέμα, το να παίζουμε στα δικαστήρια είναι άλλο. Οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο»

Για το λόγο της ένστασης: «Υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία; Έγινε επινόηση ή κατασκεύασμα της καταγγελίας; Δεν υπάρχει καταγγελία.

Για τον ποδοσφαιριστή: «Βάλαμε ένα παιδί στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είχε και καλή απόδοση, είναι έξυπνος και καλός άνθρωπος. Παλεύει σκληρά και το έχει αποδείξει. Θα φανεί η αλήθεια. Έγινε προσπάθεια στοχοποίησης του ποδοσφαιριστή. Για εμάς είναι πρότυπο χαρακτήρα. Έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της κοινωνίας. Δεν νομίζω η Πάφος να έδωσε δικαιώματα. Έχουμε 300 παιδιά στις ακαδημίες, επενδυτές που έβαλαν εκατομμύρια. Ποτέ δεν είπαμε πως γίνεται ποδόσφαιρο χωρίς κανονισμούς».

Για τους επενδυτές: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός, πρώτη φορά τους είδα σε αυτή τη κατάσταση. Επένδυσαν και δεν έχουν κέρδος μέχρι στιγμής».

Για τη Σαλαμίνα: «Εκτός θα είναι οι Ζάντερ και Νέμετς. Προετοιμαζόμαστε με μοναδικό στόχο να κερδίσουμε»

Για τον κόσμο: «Θα είναι έντονη η παρουσία του κόσμου, τους θέλουμε δίπλα μας, όπως πάντα».

Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχουν κάποιοι στόχοι, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Για τον Ράσιτς που πιθανόν αποχωρεί: «Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα».

Απάντηση