Το παράδειγμα της Πάφος FC με τον… εφτάψυχο Καρσέδο

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 21075
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Το παράδειγμα της Πάφος FC με τον… εφτάψυχο Καρσέδο

Δημοσίευση από Harris »

Συμπληρώνονται 4 εβδομάδες από την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Coca Cola της Πάφος FC. Θρίαμβος για την παφιακή ομάδα, που πέρα από το τρόπαιο έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης. Δικαίωση για τους Ρώσους ιδιοκτήτες της Πάφος FC, που ξόδεψαν πολλά εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια. Κίνητρο για να συνεχίσουν να επενδύουν στον Σύλλογο της Πάφου, προσδοκώντας σε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Πού θέλω να καταλήξω; Στο γεγονός ότι η Πάφος FC στήριξε τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο όταν έφθασε στο σημείο να είναι στα… σχοινιά. Του έβαλλαν από παντού, βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο, όμως ήταν… εφτάψυχος. Ο Ισπανός, από την πλευρά του, δικαίωσε τους Ρώσους επενδυτές για την στήριξή τους στο πρόσωπό του. Σημαντική η συμβολή του στην ιστορική επιτυχία της ομάδας και απάντηση στους παράγοντες που στις πλείστες περιπτώσεις με την πρώτη στραβή δείχνουν την έξοδο στον προπονητή. Είναι και ο Καρσέδο δίδαγμα…

Στο ποδόσφαιρο τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Από μια κλωτσιά, αν είναι καλή ή κακή. Υπήρξαν αρκετές στιγμές στη σεζόν, που ο Ισπανός προπονητής βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Εντούτοις, συνέχισε και μαζί με την Πάφος FC βρέθηκαν στο… Έβερεστ! Είναι κάποιες στιγμές που οι παράγοντες δεν θα πρέπει να λειτουργούν υπό πίεση, αλλά με καθαρό μυαλό, βλέποντας πιο μπροστά και όχι ένα ατυχές αποτέλεσμα.

https://goal.philenews.com
Απάντηση