Σελίδα 1 από 1

«ΠΑΙΖΕΙ» πώληση του Τουμάσι

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 11, 2024 7:09 am
από Harris
Χαμηλές πτήσεις» και λίγες πειστικές εμφανίσεις για τον Πάτρικ Τουμάσι με τη φανέλα της Πάφου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Γκανέζος επιθετικός δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων της ομάδας και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο και να μην βρίσκεται στο ρόστερ των κυπελλούχων τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Σε περίπτωση παραχώρησης του Τουμάσι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, η Μακάμπι Νετάνια θα πάρει το 30% του συνολικού ποσού μεταγραφής του ως ποσοστό μεταπώλησης, βάσει και της συμφωνίας που είχαν οι δύο πλευρές, όπως ανέφεραν στο Ισραήλ, όταν είχε ανακοινωθεί η απόκτησή του από την Πάφο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, ο Γκανέζος είναι ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους παίκτες της Πάφου.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ο Λομάκιν
Ότι χρειαστεί να γίνει στην Πάφο θα γίνει προκειμένου να στελεχωθεί σωστά η ομάδα και να ανταποκριθεί στο διπλό ταμπλό Κύπρος -Ευρώπη. Ο Σεργκέι Λομάκιν είναι πανέτοιμος για να φέρει στην Πάφο ότι ζητήσουν προπονητή και τεχνικός διευθυντής.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Τάνκοβιτς
Έκανε καταπληκτική χρονιά ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ειδικά από τα πλέι οφ και μετά. Χωρίς αμφιβολία ήταν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της Πάφου στην πορεία της προς την κατάκτηση του Κυπέλλου.Η διαφαινόμενη νέα συμφωνία ανάμεσα στην Πάφο και τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, θα αφορά διετές συμβόλαιο.Ο Σουηδός ζήτησε μια αύξηση και στην Πάφο δείχνουν διάθεση να τα βρουν μαζί του και να κλείσει θετικά το θέμα. Εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα. Ο Σουηδός επιθετικός όπως φαίνεται θα σφραγίσει με υπογραφή την παραμονή του στην ομάδα και μέτρησε πολύ τόσο το ότι τον θέλουν να μείνει στους κυπελλούχους, όσο και στις εξαιρετικές συνθήκες που υπάρχουν και στη σιγουριά που εγγυάται η παρουσία του Λομάκιν στην Πάφο. Πάντως άλλες δύο ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους επικοινώνησαν με το Σουηδό επιθετικό και τον ενημέρωσαν για την πρόθεση τους να του υποβάλουν δελεαστικές προτάσεις. Το συμβόλαιο που του προσφέρει η Πάφος και η σιγουριά που δίνει η παρουσία των Ρώσων ιδιοκτητών, παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Πρώτες κινήσεις
Σύντομα οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις στην Πάφο αφού ο χρόνος πιέζει. Στις 11 Ιουλίου δίνουν Ευρωπαϊκό αγώνα για τον 1ο προκριματικό οι κυπελλούχοι και το ρόστερ θα πρέπει να είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό συμπληρωμένο.

Ηλίας Πονηρός