Στην «πρίζα» για Πάντσεον

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 9897
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Στην «πρίζα» για Πάντσεον

Δημοσίευση από Harris »

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι Βαλεριάνος και Ανγκούλο χάνουν το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, κάτι που αποτελεί σοβαρότατο πλήγμα για την Πάφος FC. Τα αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκαν οι δυο παίκτες επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις και μοιραία, από τη στιγμή που χάνουν το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, δεν πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να διαγραφούν από τη λίστα της Πάφος FC για να αντικατασταθούν με άλλους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο ρόστερ.

Όλα αυτά λογικά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες λίγες μέρες και σίγουρα μέχρι το Σαββατοκύριακο. Αν δεν διαγραφούν οι Βαλεριάνος και Ανγκούλο από το έμψυχο δυναμικό, οι κινήσεις ενίσχυσης που μπορούν να γίνουν είναι για τον κατάλογο Β.

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε και ο Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να περάσει από πιο εξειδικευμένες εξετάσεις για να διαφανεί ο χρονικός ορίζοντας που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του Πάντσεον από 10 μέχρι και 20 περίπου μέρες.

Η απουσία του καλύτερου ποδοσφαιριστή της ομάδας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις βάζει δύσκολα στον Μιχαϊλένκο, ο οποίος θα πρέπει να βρει άξιο αντικαταστάτη του. Αγωνίζεται σε σημαντική θέση και από την απόδοσή του εξαρτώνταν πάρα πολλά όσον αφορά στη «συμπεριφορά» του συνόλου στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γεράσιμος Φυλακτού, που είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του Πάντσεον στη μεσαία γραμμή, οριακά μάλλον θα προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις λένε πως σίγουρα θα είναι στην αποστολή. Επομένως, οι επόμενες δύο προπονήσεις θα καταδείξουν κατά πόσο θα πάρει φανέλα βασικού.

https://goal.philenews.com
Απάντηση