Ο ΑΠΟΕΛ και η συνέχεια…

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 9897
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Ο ΑΠΟΕΛ και η συνέχεια…

Δημοσίευση από Harris »

Σημαντική από κάθε άποψη η συνέχεια για την Πάφος fc, καθώς έχει τέσσερα πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Πρώτα με τον ΑΠΟΕΛ, και στη συνέχεια με Καρμιώτισσα, ΑΕΚ και ΑΕΛ. Ο δρόμος για την εξάδα απαιτεί αρκετούς βαθμούς μέσα από τα πιο πάνω παιχνίδια. Εάν τα καταφέρει καλώς, αν όχι, τότε πάει χαμένη και αυτή η χρονιά. Πάντως, όσο παραμένει σε εκκρεμότητα μια θέση στην πρώτη εξάδα, τόσο η Πάφος, αλλά πολύ περισσότερο ο ΑΠΟΕΛ έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Πρώτος πολύ σημαντικός αγώνας για την Πάφο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Στον αγώνα με τον Ερμή παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος και πήρε τη σπουδαία νίκη. Ο αγώνας θα εξαρτηθεί και από την αγωνιστική παρουσία της Πάφος fc. Αν παρουσιαστεί όπως στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, η νίκη θα πάει στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως είναι σήμερα ο βαθμολογικός πίνακας, εάν η ομάδα του ΑΠΟΕΛ περάσει νικηφόρα από την Πάφο και κερδίσει τους δύο αγώνες λιγότερους που έχει, τότε οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι στην εξάδα. Η Πάφος έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να θέσει γερές βάσεις για την προνομιούχα θέση. Θυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι στους 19 και η Πάφος στους 24 βαθμούς.

Μετά τον ΑΠΟΕΛ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Καρμιώτισσα, ΑΕΚ και ΑΕΛ. Τρεις αναμετρήσεις που αν η Πάφος θέλει να προλάβει το τρένο της εξάδας, πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον τις δύο.

http://www.sentra24.com
Απάντηση