Που είναι η μεταγραφική ενίσχυση;;;

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 9928
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Που είναι η μεταγραφική ενίσχυση;;;

Δημοσίευση από Harris »

Σε μία ακόμη μεταγραφική περίοδο παρατηρείται η “γνωστή” πλέον σε όλους καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων από την διοίκηση της Πάφος FC, γεγονός που φέρει επιπτώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Παρότι τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ είναι “χτυπητά” και στον τελευταίο φίλαθλο της Πάφου εδώ και μήνες, εντούτοις για ακόμη μία φορά η ομάδα προγραμματισμού των “γαλάζιων” φαίνεται να μην έχει κινηθεί έγκαιρα στο μεταγραφικό “παζάρι”, με αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι αρκετοί ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιούνται σε θέσεις που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά και να “εκτίθονται”.

Τέλος η χρονιά για δύο παίκτες!
Δυσάρεστα νέα προκύπτουν σήμερα από το στρατόπεδο της Πάφου, αφού το ιατρικό τιμ της ομάδας ενημέρωσε ότι οι Βαλεριάνος και Αγκούλο χάνουν τη χρονιά. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν εκτός για όλη τη σεζόν, οι τραυματισμοί τους αποδείχθηκαν πιο σοβαροί τελικά, με τον Ελλαδίτη ακραίο αμυντικό να παθαίνει υποτροπή σε προηγούμενο τραυματισμό και τον Αγκούλο να έχει θέμα στους προσαγωγούς. Όπως και να εχει ο κ. Μιχαιλένκο θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Τώρα όσον αφορά τα νέα που έρχονται για τον Πάντσεον, θα γνωρίζουν περαιτέρω σήμερα το απόγευμα, όμως είναι δεδομένο επίσης ότι θα χρειαστεί ένα δεκαήμερο για να μπορεί να επανέλθει.

https://athlitikapress.com
Απάντηση