Ότι κάνει ο Στηβ

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 9929
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Ότι κάνει ο Στηβ

Δημοσίευση από Harris »

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε και στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα η Πάφος. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και το 5-0 φαίνεται πώς ήταν μια καλή παρένθεση. Οι κακές εμφανίσεις ωστόσο επέστρεψαν, με τον προπονητή Ντιμίτρι Μιχαηλένκο να είναι χαμένος. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να επεξεργαστεί σωστά το ρόστερ του. Φαίνεται ότι για την ομάδα της Πάφου και τις φιλοδοξίες της δεν είναι ικανός.

Η διοίκηση, για να τον στηρίξει, όσο μπορεί βέβαια, έφερε τον πολύπειρο Στηβ Κωνσταντινίδη για να είναι δίπλα του. Η συνέχεια θα δείξει εάν αυτό το δίδυμο μπορεί, ή θα πρέπει να αποχωρήσει ένας και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον ουκρανό προπονητή.

Συστάσεις ιδιαίτερες δεν χρειάζονται για τον κύριο Κωνσταντινίδη που φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση για την άμεση αντικατάσταση του κ. Μιχαηλένκο. Η συνέχεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια απέναντι σε ΑΕΚ και ΑΕΛ ίσως κρίνουν και το μέλλον της ομάδας… Θα δείξει μέσα από τα αποτελέσματα εάν μπορεί να κυνηγήσει την εξάδα. Άγνωστο εάν μέχρι τότε θα βρίσκεται στον πάγκο ο κ. Μιχαηλένκο που πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει ότι μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες.

http://www.sentra24.com
Απάντηση