Δικαιούται να βλέπει ψηλά…

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 9521
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Δικαιούται να βλέπει ψηλά…

Δημοσίευση από Harris »

Το δείγμα απ’ το φετινό πρωτάθλημα μεγαλώνει και πλέον μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τις ομάδας. Μια απ’ τις ομάδες που δείχνει πως φέτος μπορεί να φθάσει ψηλά είναι η Πάφος. Ναι ξεκίνησε στραβά, όμως πλέον έχει τέσσερις σερί νίκες, χωρίς να δεχθεί ούτε και ένα τέρμα.

Ασφαλώς το πρωτάθλημα έχει μπόλικο δρόμο μπροστά του, όμως υπάρχουν τα στοιχεία που κάνουν όλους εκεί στην Πάφο αισιόδοξους για το μέλλον. Και τι εννοούμε με αυτό. Η ομάδα έχει καλό υλικό, με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παίζουν ως βασικοί σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος μας. Οι δυο Φιλανδοί για παράδειγμα (Αραγιούρι, Βαλακάρι) είναι παίκτες με μπόλικη ποιότητα, για τον Μπεριγκό να σημειώσουμε πως μεγάλη ομάδα του νησιού πέρσι το καλοκαίρι το έψαξε, έστω και αν δεν προχώρησε, ενώ υπάρχει μια σειρά ακόμη από ποδοσφαιριστές που έχουν το ταλέντο και μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Το δεύτερο σημείο είναι η εμπειρία και ο κορμός που αποκτά χρόνο με το χρόνο η ομάδα και αυτό φαίνεται και απ’ τους χειρισμούς της διοίκησης. Φέτος δεν έγιναν 20 και πλέον μεταγραφές όπως της προηγούμενες χρονιές και κράτησαν παίκτες που πέρσι βοήθησαν όπως ο Ρούντκο, ο Αραγιούρι κλπ.

Το τρίτο σημείο είναι πως τις περασμένες σεζόν έβλεπες μια ομάδα που αργούσε να πάρει μπροστά, αλλά όταν το έπραττε μπορούσε να τα βάλει με όλους. Φέτος η ομάδα πήρε πιο νωρίς μπροστά και το στοίχημα είναι να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Αν το πράξει τότε ασφαλώς μπορεί να πετύχει πρώτα το στόχο της εξάδας και έπειτα ίσως έχει την ευκαιρία να ρίξει ματιές και σε Ευρώπη. Το καθετί όμως με τη σειρά και η Πάφος πρέπει να συνεχίσει στο ρυθμό που έχει βρει. Τέσσερις σερί αγώνες χωρίς να δεχθεί τέρμα…

https://www.24sports.com.cy/gr/sports/p ... a%E2%80%A6
Απάντηση