Ο αγώνας ΕΝΠ – Πάφος FC πρέπει να μεταδοθεί σε ανοικτή ζώνη

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 9521
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Ο αγώνας ΕΝΠ – Πάφος FC πρέπει να μεταδοθεί σε ανοικτή ζώνη

Δημοσίευση από Harris »

Μπορεί να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα ΕΝΠ – Πάφος fc που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο δημοτικό Παραλιμνίου, ωστόσο, αρκετοί παφίτες φίλαθλοι κινδυνεύουν να χάσουν την αναμέτρηση, λόγω του lock down.

Ως γνωστό, από τις 8 το βράδυ απαγορεύεται η διακίνηση στην Πάφο και ως εκ τούτου δεν θα μπορούν οι φίλαθλοι της Πάφου να παρακολουθήσουν τον αγώνα που αρχίζει την ίδια ώρα από τις καφετέριες, οι οποίες είναι κλειστές.

Η λύση είναι μία και θα ήταν καλό να εφαρμοστεί: ο αγώνας ΕΝΠ – Πάφος fc πρέπει να μεταδοθεί σε ανοικτή ζώνη για να μπορέσει να τον παρακολουθήσει και ο φίλαθλος της Πάφου από το σπίτι του, ο οποίος δεν είναι συνδρομητής σε κάποιο κανάλι.

Σε τέτοιες στιγμές, που όλοι δοκιμάζονται, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όφειλε, έστω και για όσες μέρες επικρατεί lock down, να δώσει εντολή όπως όλοι οι αγώνες να μεταδίδονται σε ανοικτή ζώνη για να μπορεί να τους παρακολουθεί ο κόσμος.

Η ομοσπονδία όφειλε να ξέρει ότι δεν έχουν όλοι την οικονομική ευχέρεια να πληρώνουν για να έχουν συνδρομητικά κανάλια να βλέπουν μπάλα από το σπίτι τους.

http://www.sentra24.com/%cf%83%ce%b5-%c ... %cf%82-fc/
Απάντηση